Betingelser

Betingelser

 


Levering

Vi pakker og sender dine varer samme dag som ordren er registrert. Hvis bestillingen skjer etter kl 13 00  vil varene sendes neste virkedag. 

Vi sender alle pakkene med Bring- Pakke i postkassen. Er pakken for stor for din postkasse må den hentes på nærmeste Post i butikk. Du vil få en SMS fra Bring når pakken er på vei til deg. 


Varelager:

Varelager er til enhver tid det som er status i Ullivers fysiske lokaler i Aurdal. Er vi tom for en artikkel, går det normalt få dager til vi får den inn igjen på lager. Du vil få beskjed med en gang om vi er tom for varen du skal ha. Vi oppdaterer hele tiden i nettbutikken. Mangler størrelsen du skal ha, så tar det ofte ikke lang tid før den er tilbake i butikken. Ta gjene kontakt hvis du lurer på noe. 


Fraktomkostninger:

Ulliver opererer med fast frakt og ekspedisjonsgebyr på for tiden 69 kroner per ordre, uavhengig av antall produkter som er bestillt. Dette gjelder frakt innen Norge. 

Frakt til Danmark, Sverige og Finland har en fast frakt pris på 150 NOK. 


Betaling:

Betaling skjer via sikret betalingssystem VISA/Mastercard eller Klarna betalingsløsning.


Angrerett

Kjøpsloven sikrer deg som kunde rett til å oppheve kjøpet og få dine utlegg refundert. Loven gjelder inntil 14 dager etter at du har mottatt varene fra oss. Benytter du deg av angreretten, må varene sendes tilbake ubrukt, uskadet og i originalforpakningen. Skjema fra Barne og Likestillingsdepartementet (Angrerettskjema) som sendes som vedlegg sammen med ordrebekreftelsen, må fylles ut og vedlegges returvaren. Når returnert vare er mottatt av oss, og forutsatt at den ikke er i dårligere stand enn den var da du mottok den, blir dine utlegg refundert til den konto ditt kort ble belastet.  Returporto dekkes av kjøper.

MERK
Strømpebukser og bodyer regnes som undertøy. Dersom varen er prøvd på, kan vi dessverre ikke ta disse artiklene i retur.  Boxere kan heller ikke byttes. Reklamasjon:

Skulle varen du mottar mot formodning være skadet, eller har mangler, ber vi deg sende en epost til ulliver@outlook.com der du beskriver feilen/mangelen med varen, og returnere varen så snart som mulig til følgende adresse:

Ulliver
Oslovegen 1405

2910 Aurdal

Telefon: 41558367

Du vil få en ny vare, eller refundert kjøpssummen.


Personvern:

De opplysninger du oppgir ved kjøp fra Ulliver, blir behandlet strengt konfidensielt. Ditt navn, adresse eller epostadresse vil ikke bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter, eksterne registre eller privatpersoner. Personopplysninger behandles ifølge Lov om personopplysninger.

Vi ønsker deg en trygg og god handel hos Ulliver, og velkommen tilbake.

Webshop levert av Web Norge